About author

Hi, assalamualaikum. Thanks for visitting, do follow this blog. You can contact me at fatiniirdina@gmail.com Much love, Fatini.

SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY NANIENA.COM

Syarat-syarat penyertaan :

  1. Buat satu entri bertajuk : SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY NANIENA.COM
  2. Copy Banner Segmen di atas masukkan ke dalam entri segmen 
  3. Sila sertakan ucapan raya yang kreatif
  4. Follow; 
  5. Lepas itu, dah boleh submit url entri bawah kotak komen segmen ini sahaja
  6. Segmen bermula hari ini 11/06/2017-13/06/2017

Pak Ali memancing ikan,
Ikan dipancing ikan keli,
Selamat hari raya saya ucapkan,
Kepada semua yang saya kenali

Kuih londeh enak dimakan,
Makan bersama tepung pelita,
Hari raya kita raikan,
Bermaaf maafan sesama kita

*Test pantun jap* kah kah sumpah lawak pantun. 

So bersempena dengan nak raya ni, nak buat ucapan la sikit en. Tak pandai nak kreatif kreatif ni hehe. 

Selamat hari raya kepada seluruh umat Islam di seluruh dunia samada yang kenal aku mahupun yang tak kenal. Yang kenal tu, boleh la datang rumah raya ni hahaha nak alamat rumah boleh pm k. Yang tak kenal tu, ayuhlah berkenalan dan rapatkan silaturrahim (ceh), girls only k, ayah saya marah. Hahahaha dah start mengarut dah. Tapi di kesempatan yang ada ni, aku nak mintak maaf kalau ada tersalah silap, terkasar bicara (ayat common) kah kah. Tapi serious, nak mintak maaf ni terutama buat yang mengenali :) Semoga hari raya yang menjelang tiba ni, kita raikan dengan gembira. 0-0 ye semua! Selamat hari raya, maaf zahir batin :)

1 comment:

  1. thanks sebab join! jom tgk pemenang http://www.naniena.com/2017/07/pemenang-segmen-saya-nak-kad-raya-by.html :)

    ReplyDelete